TÜRKİYE TASARIM HAFTASI ORGANİZASYON HİZMET ALIMI

Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) tarafından 10-14 Ekim 2017 tarihleri arasında” Türkiye Tasarım Haftası”  Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacaktır. Bu doğrultuda düzenlenecek olan Tasarım Haftasına yönelik organizasyon hizmet alımı gerçekleştirilecektir.

10-14 Ekim 2017 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi - İstanbul'da düzenlenecek olan “Türkiye Tasarım Haftası” organizasyonumuza ilişkin şartname ekinde yer alan “Tasarım Haftası Maliyet Kalemleri Tablosu” ekteki şekilde revize edilmiş olup, teklif mektubu iletme son tarihi 4.7.2017 tarihi saat 15:30 olarak güncellenmiştir.

Öte yandan, Türkiye Tasarım Haftası organizasyonuna ilişkin istekli firma tarafından hazırlanacak “Konsept Sunumu”nun da teklif dosyasına eklenmesi gerekmekte olup, Meclisimizce yapılacak değerlendirme sonucunda belirlenecek firmalarla iletişime geçilerek Türkiye Tasarım Haftası Komitesi önünde sunum yapılması talep edilebilecektir.

Teklif Mektubu

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ MAL / HİZMET SATINALIMINA İLİŞKİN TEKLİF VE TEKNİK ŞARTNAMESİ​

Tasarım Haftası Maliyet Kalemleri

Tasarım Haftası Maliyet Kalemleri Sekme2

Tasarım Haftası Maliyet Kalemleri Sekme3

Bu doğrultuda;

• Hizmet alım dosyalarının 4.7.2017 Cuma 15:30'a kadar  aşağıdaki adrese  firma kaşesi ve imzalı “kapalı zarf ile” ulaştırılması gerekmektedir.
  • Şartnameler ile ilgili oluşabilecek soruların timkurumsal@tim.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.  Harici iletilecek sorular yanıtlanmayacaktır.
  • Türkiye Tasarım Haftası Kapsamında Teklif Mektubu, Şartname ve Maliyet Kalemleri yukarıda ki linkte bulunmaktadır.

• *** Hizmet satın alımları Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM) uygulama usül ve esasları çerçevesinde yapılacaktır.

Teklif Teslim adresi:

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ

Cobancesme Mevkii Sanayi Cad. Dıs Ticaret Kompleksi B-Blok Kat 2 Yenibosna / Bahcelievler 34196 ISTANBUL – TURKİYE

Bu sayfa en son 22 Haziran 2017 Perşembe tarihinde güncellenmiştir.