Terör Bizleri Yıldıramaz

Dün Gaziantep'te bir sokak düğününde gerçekleşen canlı bomba saldırısı ile, ne yazık ki terörün çirkin yüzünü bir kez daha gördük, bir kez daha ciğerlerimiz yandı. İnsanlık onurundan, insanı insan yapan etik değerlerden zerre kadar nasibini almamış terörist odaklar, masum canlara son veren bu hain saldırılarla aynı zamanda kendi sonlarını da hazırlamaktadırlar. Türk milletinin her ferdi gibi, Şahin Bey, Şehit Kamil gibi kahramanların evlatları olan Gaziantepliler için böylesi terörist girişimler yürekleri yaksa da ülkemizin yarınları için bir olma azmini bilemekten öte gidemez. Unutulmamalıdır ki, kahraman milletimizin sabrını sınayan, milletimize düşmanlık besleyen her yapılanma, her bir terörist odak gibi, gazi şehrimizdeki menfur saldırının sorumluları da sefalet içinde tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak ve her zaman lanetle anılacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle, Gaziantep'te gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türkiye İhracatçılar Meclisi

Bu sayfa 21 Ağustos 2016 Pazar tarihinde yayınlanmıştır.