BİSTEP BAŞVURULARI BAŞLADI

Borsa İstanbul, sermaye piyasalarımızın gelişimi için çalışmalarına hızla devam ederek, sürdürülebilir büyümeyi desteklemek ve sermaye piyasalarına yönelik farkındalığı artırmak adına “Şirketler İçin Kurumsal Dönüşüm Programı'nı” başlatıyor. Program, büyüme potansiyeline sahip şirketlere kurumsallaşma ve strateji geliştirme yolunda destek verecek. Sektördeki en iyi uygulamalardan gelen bilgi ve tecrübeyi network imkânlarıyla birleştirecek olan bu Program, katılımcı şirketlerin gelişim alanlarına yönelik uzmanlardan rehberlik hizmeti alma ve ana aktörlere doğrudan erişebilme imkânı sağlayacaktır. Programa sınırlı sayıda şirket kabul edilecek olup, şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katılımı esas alınmaktadır. Program, ülkemizin önemli şirketlerinin üst düzey yöneticileriyle network kurma fırsatı da yaratmaktadır.

Programın detayları için ekte yer alan broşürü gözden geçirebilirsiniz. Her türlü soru ve bilgi talepleriniz için aşağıda iletişim bilgisi yer almaktadır.

Detaylı bilgi için ;

Katılım 2 kişiliktir.

bistep@borsaistanbul.com

Bu sayfa 3 Ocak 2018 Çarşamba tarihinde yayınlanmıştır.