Türkiye-Etiyopya İş Forumu

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Meclisimiz işbirliğiyle, 26 Mayıs 2017 Cuma günü 14.30 – 17.00 saatleri arasında, TİM Ankara Temsilciliğinde, “Türkiye-Etiyopya İş Forumu” organizasyonu gerçekleştirilecektir.

İlgili etkinlikte; Etiyopya Ankara Büyükelçiliği yetkilileri tarafından Etiyopya'daki fırsatlar, iki ülke arasındaki potansiyel sektörler, yatırım ve işbirlikleri üzerine bir sunum gerçekleştirilecek olup, Etiyopya ile mevcut veya ileriye dönük ticari faaliyetleri olan firmalarımızın soru/görüş ve değerlendirmeleri Etiyopyalı yetkililer ile paylaşılacaktır.

Etiyopya'da yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek bahse konu etkinliğe Etiyopya pazarına ilgi duyan ve bilgi almak isteyen firmaların katılmalarında fayda görülmekte olup özellikle; tekstil, deri, gıda, tarım işleme, kimyevi maddeler ve ilaç sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve/veya ihraç eden ya da ilgili sektörlerde yatırım yapmayı düşünen firmaların katılımları beklenmektedir.

Bu çerçevede, ücretsiz olan etkinliğe katılım için https://goo.gl/YcgB8J linkindeki online başvuru formunu en geç 25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 16.00'a kadar doldurmalarını beklemekteyiz.

Programın Detayları

14.00-14.30    Program kayıt

14.30-14.45    Heyetin karşılanması

14.45-15.30    Açılış konuşmaları ve Etiyopya Büyükelçilik yetkilileri tarafından yapılacak sunum

15.30-16.00    Soru / Cevap faslı

16.00-17.00    Katılımcı firmalarımız ile Etiyopya Büyükelçilik yetkililerinin görüşmeleri

Tarih:   26 Mayıs Cuma
Saat:     14.30 – 17.00
Kayıt:   14.00 – 14.30
Yer:      Ceyhun Atuf Kansu Cad. No: 120 Balgat - Çankaya / ANKARA
Salon:   TİM Toplantı Salonu

Ayrıntılı Bilgi İçin:

TİM Ankara Temsilciliği Tel: 0312 472 05 60-61-17

Serhat Küçük

serhatkucuk@tim.org.tr

Etiyopya Ankara Büyükelçiliği Katılımcı Listesi

1.

H.E. Mr. Ayalew Gobezie Workneh, Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi

2.

Mr. Tesfakiros Hailu Gebremariam, Ticari ve Ekonomik Diplomatik İlişkiler Sorumlusu, Elçi Müsteşar I

3.

Mr. Terefe Haile Eggu, Ticari ve Yatırım İşleri, Müsteşar II

4.

Mr. Abdela Gultamo Nuri, Turizm ve Yatırım İşleri, Elçi Müsteşar II

Bu sayfa en son 16 Mayıs 2017 Salı tarihinde güncellenmiştir.