İnovasyon odaklı mentorluk programı İnosuit tecrübe paylaşmaya devam ediyor

İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı İnoSuit programının Ocak ve Nisan 2018 dönemlerinin “Üç Aylık Bilgi ve Tecrübe Paylaşım” buluşması, firma ve mentorlarının katılımı ile TİM'de gerçekleştirildi.

Üniversite-Sanayi işbirliğinin Türkiye'deki en önemli örneklerinden biri olan İnoSuit-İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı Ocak 2018 Dönemi İkinci 3 Aylık ve Nisan 2018 Dönemi Birinci 3 Aylık Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Buluşması 6 Temmuz 2018 tarihinde TİM'de gerçekleştirildi. Toplantıya, ilgili dönemlerde aktif olarak yer alan 28 firmadan 34 firma temsilcisi ve 13 mentor katılım göstererek, programa ilişkin tecrübelerini, yaşadıkları problemleri ve üretmiş oldukları çözümleri dile getirdiler.

İnovasyon alanında uzman Farplas İnovasyon Direktörü İffet İyigün Meydanlı tarafından Beyaz Eşyadan Otomotive: Ar-Ge ve İnovasyon Yönetimi Serüveni ve İnovasyonun Sistematik Yönetiminde Engeller ve Tecrübe Paylaşımı konusunda sunum gerçekleştirildi.

Programın kapanış ve genel değerlendirme bölümünde de paydaşlar tarafından mutabık kalınan programın en iyi uygulamaları, tespitler, stratejiler ve aksiyon planı paylaşıldı.

İhracatçı Birlikleri üyesi şirketlerde inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde artırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesini amacıyla gerçekleşen İnoSuit, birçok firmanın inovasyon sürecine katkıda bulunuyor.

Programın bir sonraki dönemi olan Ekim 2018 Dönemi firmaları arasında yer almak için aşağıdaki linkten başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Programa başvuru için tıklayınız!