İHRACATÇI BİRLİKLERİN SEKTÖREL YAPILANMASINA DAİR AÇIKLAMA

Türkiye İhracatçılar Meclisince, İhracatçı Birliklerimizin üyelerine daha etkin hizmet verebilmesi ve sektörel ayrımların daha net yapılması  için taslak bir çalışma hazırlanmıştı.

İhracatçı Birliklerinin sektörel yapılanmasının yeniden düzenlenmesini içeren bu çalışma; TİM Yönetim Kurulu, Sektörler Konseyi ve Birliklerimizin Yönetim Kurulu Başkanlarının görüş ve değerlendirmelerine sunuldu. Ardından, Birliklerimizin Yönetim Kurulu Başkanlarının hazır bulundukları toplantıda ve Meclisimizin yönetim organlarında tüm boyutlarıyla detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Yapılan istişareler ve Birliklerimizden aldığımız geribildirimler sonucunda da, TİM Yönetim Kurulunun 19 Ekim 2017 yapılan toplantısında, bu çalışmaya ihtiyaç olmadığına karar verildi.

TİM olarak, Meclisimiz ve Birliklerimizin mevcut dinamikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, ihracatçılarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına gerekli çalışmaların devam edeceğini bildirir, bu süreçteki katkılarından ötürü tüm İhracatçı Birliklerine ve Başkanlarımıza teşekkür ederiz.

TİM Genel Sekreterliği

Bu sayfa 19 Ekim 2017 Perşembe tarihinde yayınlanmıştır.